▼PODCAST

FRÅN UFO TILL UAP:

EN VERKLIGHET I FÖRÄNDRING

Från UFO till UAP Podcast föddes ur en personlig strävan; en önskan att öppna familjens ögon för de otroliga skeenden som omsluter oss. Men det som började som en enkel vision, har vuxit till något större än vad jag någonsin tänkte. Varje vecka samlas tusentals lyssnare från alla hörn av Sverige för att dela min fascination för fenomenet. Ert engagemang och entusiasm är min drivkraft och gör mig oerhört glad.


Min podcast är mer än bara en samling berättelser; det är en resa genom tiden och rummet, som riktar strålkastarljuset mot det senaste inom UFO- och UAP-tematiken. Vi dyker djupt in i den moderna ufo-historien, analyserar offentliggjorda uppgifter och intervjuar de som står närmast sanningen. Vårt mål? Att driva på för ett offentliggörande och öka medvetenheten om de händelser som formar vår tid.


Med nya avsnitt varje vecka – och exklusivt material tillgängligt via Patreon – lovar vi att hålla dig uppdaterad och engagerad.


Stig ombord på Från UFO till UAP Podcast. Här är varje avsnitt en nyckel till en värld bortom det bekanta, en inbjudan att utforska det okända. Tillsammans arbetar vi för insyn och förståelse, för att avtäcka morgondagens sanningar, idag.

Ditt äventyr börjar här. Välkommen till familjen!

 DET SENASTE AVSNITTET

Följ och betygssätt Podcasten på Spotify, eller där poddar brukar finnas