▼OM MIG

KARL

Jag är mannen bakom rösten och berättelserna som fyller er vardag med tankar om det okända. 41 år gammal, fortsätter jag att utforska gränserna för vår förståelse och förbereder oss för en framtid som lovar att omdefiniera vår plats i universum.


Jag är en helt vanlig man med en ovanlig dragning mot det som ligger bortom vår nuvarande kunskap. Med ett rationellt sinnelag har jag alltid sökt svar, men det var inte förrän jag själv fördjupade mig i ämnet UFO och dess omgivande mysterier som jag insåg vikten av att dela mina upptäckter. Detta ledde till lanseringen av min allra första podcastepisod - det första medieinnehållet jag någonsin producerat.

Responsen jag fått har varit överväldigande, och varje bit feedback är en påminnelse om varför jag började med detta projekt.


Skapandet av podcasten var initialt tänkt som ett sätt att engagera min familj och ge dem insikt i mina övertygelser på ett underhållande och lärorikt sätt. Men det blev snabbt så mycket mer. Det blev en plattform för att nå ut till likasinnade, dela kunskap, och bygga en gemenskap redo att möta framtiden med öppna sinnen och hjärtan.


Mitt arbetsliv tillbringar jag på IKEA, där jag arbetat i över 15 år, nu som funktionschef. Arbetet har utrustat mig med färdigheter som att driva projekt från idé till verklighet, inta ett holistiskt perspektiv på utmaningar, och vikten av att bygga ett varumärke som står starkt på genuina värderingar. Dessa principer har jag tagit med mig in i podcastskapandet, där varje episod är en del av ett större narrativ som jag hoppas ska stå testet av tid.


Till er, mina lyssnare; jag är så tacksam för ert stöd och er nyfikenhet. Tillsammans utforskar vi det okända, förbereder oss för framtiden, och bygger en gemenskap grundad på ömsesidig respekt och ett öppet sinne. Välkommen på denna resa med mig - en resa mot kunskap, upplysning och en ny era av förståelse.


 PATREON

BÄSTA SÄTTET ATT STÖTTA MITT ARBETE ÄR ATT BLI SUPPORTERANDE MEDLEM PÅ MIN PATREON.

▶ KONTAKTA MIG