▼FÖRELÄSNINGAR

UPPLEV DET OKÄNDA


I en värld där gränsen mellan vetenskap och det outgrundliga ständigt suddas ut, erbjuder jag en unik möjlighet att dyka djupare in i fenomenet i modern tid.


Genom en serie spännande föreläsningar runt om i Sverige under 2024, utforskar vi de senaste nyheterna, observationerna och teorierna som utmanar vår uppfattning om verkligheten.


Varje föreläsning lovar att vara en ögonöppnare, utformad för att inte bara engagera de redan invigda utan också få skeptiker och oinsatta att ifrågasätta vad de trodde sig veta om vår värld.


Med en noggrant vald blandning av vetenskapliga fakta, ögonvittnesskildringar och de senaste forskningsrönen, garanterar jag en kväll fylld av fascinerande insikter och diskussioner.


Mina föreläsningar är öppna för alla – företag, privatpersoner, skolor och alla typer av organisationer som söker en unik och tankeväckande upplevelse. Vare sig du är ute efter en intern företagsaktivitet, en del av ett utbildningsprogram, eller en offentlig tillställning, är mina föreläsningar anpassningsbara för att passa just dina behov.


Är du redo att utforska gränserna för vår verklighet?

För bokningsförfrågningar och mer information om hur du kan ta del av denna unika upplevelse, tveka inte att kontakta mig. Ta steget in i det okända och bjud in till en kväll som garanterat kommer att väcka nyfikenhet, debatt och kanske till och med omvärdera vår plats i universum.


Kontakta mig idag för att säkra din plats i kalendern för 2024 och låt oss tillsammans utforska det outforskade.