VILKA VI ÄR

Vad är UFO till UAP?


I podcasten Från UFO till UAP följer du med oss i att utforska den oförklarliga världen av UFOs och UAPs.

Se oss som din portal till en värld av hemligheter och förundran. Vårt mål är att ge dig en inblick i det okända och på ett enkelt och förståligt vis uppmärksamma de oförklarliga fenomen som kretser runt oss och sprida information inför ett offentliggörande av fenomenet och icke mänsklig intelligens.


Vad kan du förvänta dig i vår podcast?

I varje avsnitt utforskar vi UFOs (Unidentified Flying Objects) och UAPs (Unidentified Aerial Phenomena) från alla tänkbara vinklar. Vi tar dig med på en resa genom historiska observationer, nutida avslöjanden och de senaste forskningsrönen inom ämnet.


Vår unika synvinkel

Vi är stolta över att vara en del av UAP Sweden, en community av passionerade individer som ägnar sig åt att tillhandahålla plattformar för människor som upplevt eller är nyfikne på fenomenet. Våra avsnitt innehåller inte bara spännande diskussioner och intervjuer med kunniga, utan även personliga berättelser och erfarenheter från människor som upplevt fenomenet. Vi gör också vårt absolut bästa i att vara i nyheternas centrum för att hålla dig uppdaterad på allt som just nu händer inom ämnet.


Varför är detta viktigt?

Förändringen från UFO till UAP representerar en skiftande medvetenhet om dessa fenomen i samhället. Vi vill vara din guide i denna förändring, och vi är övertygade om att ökad förståelse och öppenhet kommer att föra oss närmare sanningen. Som vår underrubrik lyder: En verklighet i förändring, så kommer ett offentliggörande om att vi inte är ensamma vara omvälvande och kräva en total omvärdering om vår verklighet. Det kommer givetvis vara den största förändringen i mänsklighetens historia.


Bli en del av vår gemenskap

Vi tror på att dela kunskap och idéer. Våra avsnitt är utformade för att öppna dörren till dialog och reflektion. Oavsett om du är en veteran inom UFO/UAP-ämnet eller nyfiken nybörjare, så är vår podcast för dig.


Stöd oss

Om du gillar vår podcast, glöm inte att prenumerera och lämna en recension. Dela gärna med dig av dina tankar och frågor. Du kan också stötta arbetet med podden genom att bli prenumerant eller köpa merch här på hemsidan. Det är en stor hjälp i att kunna lägga mer tid på avsnitt och innehåll, samtidigt som du ser super fräsch ut och visar att du representerar en förflyttning mot sanningen.

Vi är här för att lära och inspirera tillsammans med dig.

Välkommen till en verklighet i förändring. Välkommen till "Från UFO till UAP."